Home » Wie zijn wij?

Mijn naam is Alice Duyndam en ik ben woonachtig in Zwaanshoek, samen met mijn man en onze 2 dochters. Wij zijn allemaal enorme dierenliefhebbers en hebben zelf al ruim 25 jaar honden en konijnen.

 

We wonen in een ruim huis en hebben een grote tuin waar de honden heerlijk kunnen spelen, ravotten of luieren ;-) In de omgeving zijn veel natuurgebieden waar de honden los mogen lopen. Ik ga iedere dag uitgebreid met ze wandelen en in de tuin kunnen ze lekker met elkaar spelen.

 

Wij vangen in principe maximaal 5 vaste honden op in huiselijke kring. Wij werken met vaste honden op vaste dagen. Dit zorgt voor stabiliteit, rust en regelmaat binnen de roedel. Bij Wonderland bieden wij een tweede ‘thuis’ voor uw hond. Alle honden zijn sociaal naar andere honden, dieren en kinderen. Als u uw hond bij ons wilt brengen beginnen we met een kennismakingswandeling op 'neutraal terrein'. Daarna gaan we door naar ons huis om te zien hoe de hond reageert op onze konijnen. De konijnen zitten weliswaar achter stevige rennen, maar jagen of overmatig blaffen is niet toegestaan. Als de kennismaking aan beide kanten goed voelt plannen we een 'wendag' in om te kijken of uw hond zich ook zonder baas op zijn gemak voelt bij ons en of hij/zij binnen de roedel past. 

Wij verzorgen uitsluitend vakantieopvang voor de honden die bij ons naar de dagopvang komen.

 

Ook vangen wij konijnen en cavia 's op als mensen van een welverdiende vakantie gaan genieten. Voor buitenkonijnen en cavia's is vrijwel onbeperkt plek. Hiervoor hebben we een Bunny Mansion, de Bunny Village en het Bunny resort. De Bunny Mansion en het Bunny resort hebben hokken van 180cm, eventueel met 2 met elkaar verbonden. De hokken in de Bunny Village zijn 150cm en 1 daarvan is te verlengen naar 3 meter. De konijnen krijgen iedere dag de kans om hun pootjes te strekken in de konijnenspeeltuin.

 

Wij vangen geen binnen konijnen op vanwege de honden die bij ons in huis verblijven.
Cavia 's kunnen wij wel binnen houden.

 

Ik doe ook vrijwilligerswerk bij Stichting Konijnenopvang Hillegom (www.konijnenopvanghillegom.nl) en wij fungeren als pleeggezin voor konijnen die extra zorg nodig hebben. Wij verzorgen ze met veel liefde zodat ze via de opvang weer een fijn nieuw huisje krijgen.

 

Een deel van de opbrengst van de vakantieopvang is daarom ook bestemd voor de 'pleegkonijnen' die gedurende het jaar bij ons verblijven.

 

LET OP; omdat ik overdag druk met alle beestjes bezig ben, ben ik telefonisch niet altijd bereikbaar. Whatsapp heeft mijn voorkeur.